ZwangerFit opleiding
 • Duur: 8 dagen

Eerstvolgende keer:

 • Plaats: Amsterdam en Bodegraven
 • Data: De opleiding in najaar 2014 start op 24 september en is verder op 1, 4, 8 en 29 oktober, 1 en 15 november. Het schriftelijk examen is op 26 november en het praktijk examen is op 13 december. De stage is 4 uur om onder begeleiding de praktijk te oefenen. Het is aan te raden z.s.m. een stageadres te bespreken. Kijk op de website bij

  ZwangerFit®

  docenten in de diverse provincies.

  De woensdagen zijn in Amsterdam van 12.30-20 uur en de zaterdagen zijn in Bodegraven van 10-17 uur.

  LET OP: Deze najaarsopleiding is geaccrediteerd door het KNGF met 123 punten. U kunt deze najaarsopleiding afronden in het voorjaar om de punten voor 2015 te laten tellen. Voor de oefentherapeuten Cesar en Mensendieck zijn133 punten toegekend door de St ADAP.
  De voorjaarsopleiding start op 11 maart en loopt tot en met 6 juni 2015. Als u interesse heeft, kunt u ook al het voorjaarsprogramma aanvragen per mail.
  -
 • Kosten: Ä1895 alles inclusief. goede verzorging, alle teksten, praktijk en theorielesdagen en een schriftelijk en praktijkexamen.
 • Opmerkingen: Er zijn nog 4 plaatsen.
  ------------------------------
  Wilt u meer informatie? Vraag het programma aan met de inhoud van lesdagen en de examen- en stage-eisen. U kunt ook altijd vragen stellen via info@yvlo.nl
  ------------------------------
  Betalingsvoorwaarden:
  Wij vragen geen inschrijfkosten. Annuleringskosten van 6 - 4 weken voor aanvang: Ä 50. Daarna is volledige betaling verplicht. (Bekijk de Algemene Voorwaarden onderaan de pagina)