YVLO-ZwangerFit® Netwerk in Drenthe

Heb je de opleiding YVLO-ZwangerFit® gedaan en wil je lid worden van het YVLO-ZwangerFit® Netwerk? Bekijk de Voorwaarden en meld je aan als ZwangerFit Locatie!

Voordelen van lid worden van het YVLO-ZwangerFit® Netwerk:

- Heb je de opleiding YVLO-ZwangerFit® afgerond en start je een nieuwe Locatie? Dan is het lidmaatschap tot een jaar na de afronding van je opleiding kosteloos!

- Leden van het YVLO-ZwangerFit® Netwerk krijgen eens per vijf jaar een kosteloze nascholing: YVLO-ZwangerFit® Update zodat we de kwaliteit van de YVLO-ZwangerFit® Trainers kunnen blijven waarborgen voor de zwangeren en verzekeraars.

- Leden van het YVLO-ZwangerFit® Netwerk krijgen 10% korting op alle YVLO cursussen om nascholing te stimuleren.

- Je hebt een vermelding op YVLO.nl en zwangerfit.nl met profielpagina, zodat verschillende zorgverzekeraars een deel van je ZwangerFit cursus vergoeden en de zwangeren je goed kunnen vinden.

- Je kan kiezen voor een Professional Lidmaatschap waarbij je lokaal gerichte marketing voor jouw locatie krijgt vanuit zwangerfit.nl.

Op 1 mei start het officiele YVLO-ZwangerFit® Netwerk. Bekijk de voorwaarden en bedenk of je lid wilt worden van het netwerk!

ACTIE: Meld je voor 1 mei aan voor het YVLO-ZwangerFit® Netwerk en krijg de eerste 3 maanden een gratis upgrade naar een Professional Lidmaatschap.

Heb je een langere bedenktijd nodig? Stuur dan een e-mail naar info@YVLO.nl. Dan kunnen we de einddatum van je vermelding opschuiven naar 31-12-2018.

Bekijk in het overzicht welke ZwangerFit Locaties en Trainers geregistreerd staan in het YVLO-ZwangerFit® Netwerk.

Provincies

Nederland

België